Avoimet kylät 2023 – Ylikylä, Jylhä & Väliviirre

Avoimet kylät 2023

Avoimet kylät -tapahtuma järjestetään lauantaina 10.6.2023 valtakunnallisesti jo yhdeksättä kertaa. Päivän tavoitteena on lisätä kylämatkailua ja tuoda parrasvaloihin kylien monipuolista toimintaa. Avoimet kylät tapahtuma voi olla pihakirppis, talkoot, avoimet harjoitukset,
konsertti tai vaikka kalastuskilpailu. Avoimet Kylät -päivä on hyvä mahdollisuus kylien saada omalle tapahtumalleen lisää näkyvyyttä paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Keski-Pohjanmaalta tänä vuonna mukana:

YLIKYLÄ – YLIKYLÄSSÄ LASTENPÄIVÄ (Halsua)
Ylikylän Kyläyhdistys järjestää lastenpäivän 10.6 klo 13-16 Ylikylän Kylätalolla. Ohjelmassa pomppulinnat, lakuauto, pehmistä, ongintaa, kasvomaalausta, ilmapallohahmot, hattaraa, makkaramyyntiä, temppurata, piirustuskilpailu. Tapahtuma on ilmainen. Myynnissä monenlaista herkkua. Tervetuloa koko perheellä!

KESÄN TULLESSA – JYLHÄN KYLÄN PUUHAPIHA & MAISTUVA MUSIIKKIHETKI (Kaustinen)
Tervetuloa viettämään kesäistä iltapäivää Jylhän kylätalolle ja pihapiiriin klo 12-14! Tuvassa kahvio avoinna kylätoiminnan hyväksi ja palan painikkeeksi Jylhän pelimannien musisointia. Pihalla 4H-kerholaisten järjestämiä puuhapisteitä lapsille sekä kisaa kaiken ikäisille sekä arvontaa. Kylän oma kotileipomo Juuri & Juuri maistattaa herkullisia juurileipiään, joita voi ostaa myös kotiin viemisiksi. Tule kylään!

VIIRREPÄIVÄT TORITAPAHTUMA (Lohtaja)
Viirrepäivät kello 10.00 alkaen, järjestäjänä Väliviirteen kyläyhdistys. Tapahtumassa torimyyjiä ja vanhoja menopelejä.

Artikkeli päivitetty 6.6.2023 (Ylikylän tapahtumatiedot päivitetty ja Jylhän tapahtumaan lisätty kellonaika).